- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђорђе чека новог, а Енцо петог тренера за годину дана у Лондону

© Фото : Фудбалски савез СрбијеЂорђе Петровић, голман, Њу Ингланд
Ђорђе Петровић, голман, Њу Ингланд - Sputnik Србија, 1920, 22.05.2024
Пратите нас
Челси је уручио отказ Маурицију Покетину после ролеркостер сезоне у којој је клуб са Стамфорд бриџа играо по систему топло-хладно, и завршио је шести на табели Премијер лиге. То значи да ће српски голман Ђорђе Петровић и саиграчи у наредном периоду добити новог стратега који ће их водити наредне сезоне.
Само два дана након што је окончана сезона Премијер лиге у којој је Манчестер сити у последњем колу испред Арсенала освојио шампионску титулу, у Лондону је ковертиран отказ.
Јасно је, не Микелу Артети већ његовом колеги Аргентинцу Маурицију Покетину. Оно о чему се у неколико наврата спекулисало утокм сезоне добило је и званичну потврду. „Плавци“ су се захвалили Аргентинцу.
Тони Крос - Sputnik Србија, 1920, 22.05.2024
СПОРТ
Немац који је црвено-беле завио у црно иде у пензију после ЕП
„Хвала Власничкој групи Челсија и спортским директорима што су ми пружили прилику да будем део историје овог клуба. Челси је сада добро позициониран да настави са напредовањем у Премијер лиги и у Европи у годинама које стижу“, узвратио је захвалност Маурицио Покетино клубу путем друштвених мрежа.
Искусни стратег који је током богате каријере седео на клупама Еспањола, Саутемптона, Тотенхема, Пари Сен Жермена и Челсија, слободан је у избору да потражи нову средину.
Оно што је невероватно, али истинито, јесте да Аргентинац Енцо Фернандез чека петог тренера у Челсију за тек нешто више од годину дана колико је у клубу.
Енцо је до сада на Стамфорду сарађивао са Грејемом Потером, Бруно Салтором, Френком Лампардом и Маурициојом Покетином, што довољно говори о Челсијевом „лутању“ са тренерима.
Фудбалери Црвене звезде - Sputnik Србија, 1920, 22.05.2024
СПОРТ
Звезда са „Лагатора“ лансирала ТСЦ у Европу – Партизан и даље стрепи
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала