- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак не отписује Рафу: „Надал је други човек у Паризу“

© AFP 2023 / DIMITAR DILKOFFРафаел Надал
Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 24.05.2024
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер свих времена, који је у Женеви стигао до полуфинала прокоментарисао је жреб за Ролан Гарос, а акценат је био на дербију првог кола који ће играти Рафаел Надал и Александар Зверев.
Јасно је да је лош ренкинг ставио Надала, иначе власника чак 14 трофеја на Ролан Гаросу, у незавидан положај већ на самом старту.
Уместо лакшег, имао је паклен жреб јер је дуго био одсустан и „срозао“ се на АТП листи. Тако ће „Бик с Мајорке“ у првом колу играти против Немца руског порекла Александра Саше Зверева, а Ђоковић је „сервирао“ мишљење о том дуелу.
Српски одбојкаш Александар Атанасијевић - Sputnik Србија, 1920, 24.05.2024
СПОРТ
„Харакири“ Србије против Јапана – компликује се одлазак на ОИ
„Да, да, баш сам видео жреб. Потпуни спектакл биће тај дуел Надала и Зверева и заиста једва чекам да видим тај меч. Биће то изузетно интересантно, пошто је Зверев у фантастичној форми, што потврђује освајање Мастерса у Риму. Али, на Ролан Гаросу Рафа Надал дефинитивно није исти човек. Ми смо већ навикли на то, тако да ће бити интересантно шта ће се догодити“, изјавио је Новак Ђоковић.
Српски и светски број један налази се у истој половини костура као поменути двојац, па би потенцијални дуел Ђоковића са Надалом или Зверевом могао да уследи у полуфиналу Ролан Гароса.
Подсетимо, Новак ће на старту турнира у Паризу играти против домаћег тенисера Пјера-Уга Урбера.
Када је у питању Женева и турнир из серије 250, Новак ће данас у полуфиналу око 14 часова играти против Томаса Махача, а тај сусрет моћи ћете да пратите у текстуалном преносу уз Спутњик.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 23.05.2024
СПОРТ
Новак искрен после победе: „Меч могао да оде у потпуно другом смеру“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала