- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Арина, у Србији те обожавају: „Ово је најбоља ствар коју сам чула“

© AP Photo / Alessandra TarantinoАрина Сабаленка
Арина Сабаленка - Sputnik Србија, 1920, 02.06.2024
Пратите нас
Арина Сабаленка успела је својим тенисом, али и понашањем ван терена да стекне навијаче широм света. У Србији је такође изузетно воле и поштују, а о томе је обавештена на конференцији после победе за осмину финала Ролан Гароса.
Фантастична Арина Сабаленка победила је Паулу Бадосу и после меча била је расположена за разговор са медијима.
Белорускиња је добила и питање које се тицало српских навијача. Један од представника медија из Србије пренео јој је да у нашој земљи има велики број навијача на шта се она одушевила.
„Знате, ово је најбоља ствар коју сам чула, невероватно је. Отворена сам, повезана са људима. Показујем живот на терену и ван њега. Стварно је сјајно да чујем овако нешто, мотивише ме да наставим да радим и да гурам себе да будем боља. Можда ћу једног дана схватити и да сам била инспирација и да сам помогла некима у тешким моментима. Лепо је стварно знати да има више позитивних него негативних ствари које пишу о мени, пошто је раније било другачије. Срећна сам што ствари сад иду у другом смеру“, рекла је Сабаленка.
Није тајна да белоруска тенисерка има одличан однос са Новаком Ђоковићем који јој је узор и са којим кад год се сретне на турнирима збија шалу.
Због тога су је заиста заволели и љубитељи белог спорта у Србији, али оно због чега је најпре стекла навијаче јесте њен борбени дух и карактер који приказује на терену.
Новак Ђоковић и Олга Даниловић - Sputnik Србија, 1920, 01.06.2024
СПОРТ
Новак се огласио пре меча – и то због Олге
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала