- Sputnik Србија, 1920
ЕУРО 2024
Европско првенство у фудбалу одржава се у Немачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године. Сва дешавања пратите уз Спутњик спорт.

Зар је важно ко је крив? – Французе „покосио“ невидљиви непријатељ

© AP Photo / Hassan AmmarФранцуска
Француска - Sputnik Србија, 1920, 14.06.2024
Пратите нас
Французи ће у понедељак одиграти први меч на Европском првенству, ривал ће им бити Аустрија, али оно што далеко више брине селектора Дидијеа Дешана је здравствена ситуација. Наиме, вирус је „покосио“ готово цео тим, а за сада је као потенцијални кривац означе Усман Дембеле.
Према писању страних медија, Дембеле је у камп националног тима Француске стигао болестан, и невидљиви непријатељ се зачас проширио и на остале фудбалере, а најгоре је прошао Кингсли Коман.
„Имао сам температуру, можда је све од мене кренуло, али иде на боље. Цео тим је боље, осим Комана који је болестан“, рекао је Дембеле на конференцији.
Репрезентативац Србије Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 14.06.2024
ЕУРО 2024
Да, стварно је српски суперхерој /видео/
Али, зар је важно ко је крив? Све и да иза свега стоји крилни нападач Пари Сен Жермена, сигурно је да није намерно заразио остатак екипе и да ће Французи бити спремни до понедељка за премијерни меч на ЕП са Аустријом од 21 час.
Није повишена температура једини проблем. Играчи имају проблема са упалом дисајних путева, неки се жале на главобољу, неки на грчеве у стомаку.
Коман је пропустио последњи тренинг у четвртак јер је баш „заглавио“, а на њему није било ни прве звезде „триколора“ Килијана Мбапеа ког такође „ломи“ вирус.
Французи први меч играју у понедељак са Аустријом у Дизелдорфу, четири дана касније очекује их одмеравање снага са Холандијом у Лајпцигу, док на затварању групне фазе играју са Пољацима 25. јуна у Дортмунд.
Шкоти - Sputnik Србија, 1920, 14.06.2024
ЕУРО 2024
Спектакл може да почне – Немци против „сукњица“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала