- Sputnik Србија, 1920
ЕУРО 2024
Европско првенство у фудбалу одржава се у Немачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године. Сва дешавања пратите уз Спутњик спорт.

„Златни брк“ за стрелца победоносног гола у 92. минуту – какав отац, такав син

© AP Photo / Hans PunzДрагослав Степановић
Драгослав Степановић - Sputnik Србија, 1920, 19.06.2024
Пратите нас
Португалац Франсиско Консеисао постигао је гол у 92. минуту утакмице против Чешке чиме је донео својој екипи прва три бода на Европском првенству. И зато је заслужио признање Златни брк у избору легендарног Драгослава Степановића Степија.
Степи се, као и увек, одазвао позиву спортске редакције Спутњика Србија и са радошћу прихватио идеју да проглашава најбоље играче утакмица на Европском првенству.
Симболично, „награду“ смо назвали Златни брк по заштитном знаку легендарног Степија, брковима који имају посебан статус и у Немачкој, домаћину Европског првенства.
Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 18.06.2024
ЕУРО 2024
Португалцима велики преокрет, Роналду историја – Турцима велика победа над Грузијом
Одлично се снашао омалени Португалац и тако подсетио Степија на свог оца Серђа Консеисаа који је дао једном приликом три гола Немцима.
„Консеисао је дао победоносни гол за Португал, а његов отац је дао три гола Немачкој, тако да је он избор за најбољег играча дана. Очигледно је да овде ради она изрека - какав отац, такав син“, рекао је Степи.
Иначе, Франсисков отац Серђо постигао је три гола против Немачке на Европском првенству 2000. године, тако да се породична традиција одличних игара на Европским првенствима наставила.
Португалци су се намучили против Чешке, могли су чак и да изгубе, али су се на крају извукли и стигли до три бода после сјајне реакције Консеисаа јуниора.
Андреј Рубљов - Sputnik Србија, 1920, 18.06.2024
СПОРТ
Рубљов испао – Синер преокренуо, Алкарас убедљив
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала