- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Повратак „Книнске кобре!“

© Sputnik / Лола ЂорђевићОгњен Добрић
Огњен Добрић - Sputnik Србија, 1920, 21.07.2024
Пратите нас
Црвена звезда озваничила је повратак искусног кошаркаша Огњена Добрића. Оно што се очекивало, о чему се причало и писало у недељу је добило потврду, а то је да се „Книнска кобра“ враћа на Мали Калемегдан.
Ново-старо лице у црвено-белом дресу биће Огњен Добрић који је шесто појачање Црвене звезде у прелазном року.
ПОсле Николе Калинића, Кенана, Плавшића, Даума и Кодија Мекинтајера, и Добрић је договорио услове са трофејним клубом, чије је боје бранио чак седам сезона.
Црвена звезда огласила се саопштењем у ком је потврдила да се „Книнска кобра“ враћа кући.
Страхиња Стојачић - Sputnik Србија, 1920, 21.07.2024
ОИ 2024
Стојачић у Стојковићевом стилу поручио Србији: „Не ако - него кад узмемо злато“
„КК Црвена звезда обавештава јавност да се репрезентативац Србије Огњен Добрић вратио у клуб с којим је потписао трогодишњи уговор.
Прошлу сезону провео је у Виртусу из Болоње из кога стиже без обештећења, а пре тога је седам сезона нисио црвено бели дреси и бројним титулама и утакмицама, оставио је велики траг у историји клуба.Огњен Добрић је до сада одиграо 435 утакмица у црвено-белим дресу, и тренутно је на трећем месту вечне листе по броју одиграних мечева. Постигао је 3.669 поена, одиграо је 165 европских дуела и уједно је један од најбољих стрелаца Црвене звезде у европским утакмицама са 1.171. постигнутим поеном. Освојио је чак 15 трофеја носећи дрес Црвене звезде (четири АБА лиге, шест српских шампионата, четири купа и Суперкуп АБА лиге), а проглашаван је за најкориснијег играча српске лиге (2017), био је МВП Купа Радивој Кораћ (2023) и најкориснији играч финала АБА лиге (2022). Освајач је сребрне медаље са репрезентацијом Србије на Мундобаскету у Манили“, наведено је у саопштењу клуба с Малог Калемегдана.
Огњен Добрић - Sputnik Србија, 1920, 21.07.2024
ОИ 2024
Три испита за „земљу кошарке“ у два дана
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала