- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Раде открио шта би рекао Драгану да га сретне

© Sputnik / Лола Ђорђевић Драган Стојковић Пикси
 Драган Стојковић Пикси  - Sputnik Србија, 1920, 12.09.2024
Пратите нас
Бивши фудбалер Раде Богдановић, који важи за једног од највећих критичара селектора Србије, открио је шта би рекао Драгану Стојковићу када би га срео на улици. Богдановић који на РТС-у коментарише утакмице репрезентације, није био у студију после пораза од Данске, али је затим за босанске медије дао коментар о Пиксију.
Треба бити искрен и признати да је Раде Богдановић похвалио партију Србије на премијери у елитној дивизији Лиге нација, где је меч завршен без победника и голова. Бивши шпиц Атлетико Мадрида, Вердера и бројних других европских клубова затим из непознатих разлога није био на својој позицији са сталним гостима Јавног сервиса за меч са Данском, али се јавио и поручио шта би рекао Драгану Стојковићу шта би му рекао када би га срео на улици.
„Да сад наиђе, ја бих му рекао: 'Селекторе, честитам на утакмици, доброј утакмици, добро тактички постављеној формацији где смо играли против првака Европе и да смо одиграли 0:0, да су се момци борили максимално, јер моје анализе су од утакмице до утакмице. У спорту се не живи од прошлости, а ја морам да коментаришем само оно што ми очи виде“, рекао је Богдановић у изјави за „Спортске.ба“.
Затим је наставио.
„Па ја сам био умерен. Рекао сам да ја ту не очекујем бродолом јер је ипак почетак квалификација, септембар месец. Ми смо се добро организовали, стисли са оним што смо имали, чак смо имали и једну-две добре прилике, али је реултати по мери. Он је основ за даље утакмице и једно јако добро самопоуздање, али ја то не схватам лично, шта год да ми неко каже“, завршио је Раде Богдановић.
ВИдећемо да ли ће се вратити на РТС за октобарски циклус и мечеве са Швајцарском и Шпанијом, јер за сада није обелодањено зашто Радета Богдановића није било у студију Јавног сервиса за меч са Данском у ком смо глатко поражени резултатом 2:0 на Паркен стадиону у Копенхагену.
Саша Илић - Sputnik Србија, 1920, 12.09.2024
СПОРТ
Илић се „отворио“ Русима: „Мрачно раздобље је прошлост“
 Филип Костић - Sputnik Србија, 1920, 12.09.2024
СПОРТ
Костић о преласку у Фенербахче: „Рад са најбољим и највећим“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала