СПОРТ

Звезда представила новог првог голмана: „Не гледајте ме као Борјана“

Израелски голман Омри Глазер (27) потписао је трогодишњи уговор са Црвеном звездом, саопштио је београдски клуб. Он је последње две сезоне бранио за Хапоел Бер Шеву, а пре тога је био члан Хапоел Ранане и Макабија из Хаифе.
Sputnik
Глазер ће на голу шампиона Србије заменити Милана Борјана, који је отишао на позајмицу у Слован из Братиславе јер му је нови тренер Барак Бахар саопштио да не рачуна на њега у следећој сезони.

„Борјан је легенда Звезде, урадио је велике ствари за клуб, практично је постигао све у српском фудбалу, такође одлично брани и за Kанаду, показао се на Светском првенству. Не познајем га, али сам чуо да је добар човек, ипак, он је Милан, а ја сам Омри и хоћу да покажем себе и своје квалитете. Не желим да ме гледају кроз призму њега, већ кроз оно што ја постигнем“, изјавио је Глазер који има и румунски пасош.

Израелски голман ће носити дрес са бројем 18, а Црвена звезда је на друштвеним мрежама пожелела добродошлицу новом појачању.
„Број 55 је заузет, тај сам хтео, али га Срнић носи, тако да сам изабрао 18. Волим и тај број, срећан је у Израелу и надам се да ће ми донети успехе“, навео је голман Црвене звезде.
Глазер је за репрезентацију Израела наступио на пет утакмица, а у београдски клуб је стигао на инсистирање новог тренера Бахара.
„Желели смо да решимо питање позиције голмана у овом прелазном року и довели смо Глазера. Репрезентативац је и долази на предлог Барака Бахара и његовог стручног штаба. Познају га, имају поверење у њега и сматрају да ће се одлично уклопити у све захтеве“, рекао је спортски директор Црвене звезде Митар Мркела.
Омри Глазер је треће појачање Црвене звезде у летњем прелазном року после нападача Жана-Филипа Kрасоа и везног фудбалера Едмунда Ада.
СПОРТ
„Фудбал више не постоји“
СПОРТ
Уцена родитеља и захтев за раскид – Партизан мучи муку са својом децом
СПОРТ
Драма славног Уругвајца: „Озбиљно је – могао би да добије протезу“
Коментар