- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда представила новог првог голмана: „Не гледајте ме као Борјана“

© Фото: ФК Црвена звездаОмри Глазер, голман
Омри Глазер, голман - Sputnik Србија, 1920, 22.06.2023
Пратите нас
Израелски голман Омри Глазер (27) потписао је трогодишњи уговор са Црвеном звездом, саопштио је београдски клуб. Он је последње две сезоне бранио за Хапоел Бер Шеву, а пре тога је био члан Хапоел Ранане и Макабија из Хаифе.
Глазер ће на голу шампиона Србије заменити Милана Борјана, који је отишао на позајмицу у Слован из Братиславе јер му је нови тренер Барак Бахар саопштио да не рачуна на њега у следећој сезони.

„Борјан је легенда Звезде, урадио је велике ствари за клуб, практично је постигао све у српском фудбалу, такође одлично брани и за Kанаду, показао се на Светском првенству. Не познајем га, али сам чуо да је добар човек, ипак, он је Милан, а ја сам Омри и хоћу да покажем себе и своје квалитете. Не желим да ме гледају кроз призму њега, већ кроз оно што ја постигнем“, изјавио је Глазер који има и румунски пасош.

Израелски голман ће носити дрес са бројем 18, а Црвена звезда је на друштвеним мрежама пожелела добродошлицу новом појачању.
„Број 55 је заузет, тај сам хтео, али га Срнић носи, тако да сам изабрао 18. Волим и тај број, срећан је у Израелу и надам се да ће ми донети успехе“, навео је голман Црвене звезде.
Глазер је за репрезентацију Израела наступио на пет утакмица, а у београдски клуб је стигао на инсистирање новог тренера Бахара.
„Желели смо да решимо питање позиције голмана у овом прелазном року и довели смо Глазера. Репрезентативац је и долази на предлог Барака Бахара и његовог стручног штаба. Познају га, имају поверење у њега и сматрају да ће се одлично уклопити у све захтеве“, рекао је спортски директор Црвене звезде Митар Мркела.
Омри Глазер је треће појачање Црвене звезде у летњем прелазном року после нападача Жана-Филипа Kрасоа и везног фудбалера Едмунда Ада.
Њукасл - Sputnik Србија, 1920, 22.06.2023
СПОРТ
„Фудбал више не постоји“
Стадион Партизана у сумрак - Sputnik Србија, 1920, 22.06.2023
СПОРТ
Уцена родитеља и захтев за раскид – Партизан мучи муку са својом децом
И Луис Суарез је уплакан напустио терен - Sputnik Србија, 1920, 22.06.2023
СПОРТ
Драма славног Уругвајца: „Озбиљно је – могао би да добије протезу“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала