- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Једноставан напитак који убрзава метаболизам и топи килограме

CC0 / Pixabay / Лимун у води — илустрација
Лимун у води — илустрација - Sputnik Србија, 1920, 06.03.2022
Пратите нас
Пре него што се одлучите за неку од дијета које често имају краткорочан ефекат, размислите о природним начинима да убрзате метаболизам, а самим тим и скинете вишак килограма. Такав чаробни природни напитак вам је на дохват руке, а потребни су вам само лимун и топла вода.
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).
Уколико свако јутро пре доручка попијете чашу топле воде са исцеђеним лимуном, не само што ћете да подстакнете тело на мршављење, већ ћете и очистити јетру и организам од нагомиланих токсина.

Добитна комбинација за убрзавање метаболизма

Топла вода и лимун су добитна комбинација за убрзавање метаболизма и система за варење што утиче на здраво мршављење од којег вам се неће враћати нежељени килограми.
Овај природни напитак можете пити и током дана, али се највише препоручује ујутру, на празан желудац. Напитак треба да се пије гутљај по гутљај, а пола сата након тога може да се доручкује.
Лимун садржи високе количине витамина Ц због чега има невероватно позитиван утицај на побољшање имуног система. Лимун такође поспешује прочишћавање крви, а сматра се и да помаже и код различитих обољења кардио-васкуларног система.
Међутим, топла вода и лимун неће тек тако елиминисати вишак килограма. Поред овог напитка, како преноси „Магазин новости“, потребно је повести рачуна о исхрани, а како бисте појачали ефекат, током дана пијте што више воде са неколико капљица лимуновог сока.
Здрава храна — илустрација - Sputnik Србија, 1920, 05.03.2022
ДРУШТВО
Које намирнице спречавају надутост
Храна - Sputnik Србија, 1920, 04.03.2022
НАУКА И ТЕХНОЛОГИЈА
Храна коју једемо може да нам кодира гене
Јутарње буђење — илустрација - Sputnik Србија, 1920, 04.03.2022
ДРУШТВО
Јутарње грешке које утичу на добро расположење
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала