- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Кадиров поручио Европи: Не дозволите да 'малоумни каубој' Бајден уништи цео свет

© Sputnik / Алексей Дружинин / Уђи у базу фотографијаРамзан Кадиров, лидер Чеченске Републике
Рамзан Кадиров, лидер Чеченске Републике - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2022
Пратите нас
Лидер Чеченије Рамзан Кадиров сматра да је Америка економски вампир и да је крајње време да се у њу забоде глогов колац.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Сједињене Америчке Државе су данас економски вампир у који је одавно време да се забоде глогов колац. Бајден је ратни злочинац који заташкава дугогодишње злочине Пентагона. Спасавајте своје земље. Не дозволите да један малоумни каубој уништи сав преостали свет“, написао је Кадиров на Телеграму.

Истовремено се обратио лидерима европских земаља са питањем "зашто скоро цео свет гледа кроз прсте Бајденовим глупостима".
„Ако је оронулог каубоја Бајдена баш брига за вашу економију или за то какви се негативни процеси дешавају код вас, зашто ви, развијене и европске земље у развоју бринете за интересе САД више него за своје народе и земље? Зашто мислите да ако се САД плаше Русије, да она и за вас представља неку претњу?“, упитао је Кадиров.
Позвао је европске лидере да трезвено процене ситуацију и да искористе прилику да се ослободе америчког угњетавања.
Кадиров је такође истакао да „цео исламски свет подржава Русију у њеној борби против универзалног зла“, додајући да се ниједна земља у свету, где претежно живи муслиманско становништво, није придружила санкцијама против Русије.
Лидер Чеченије је такође истакао да председник САД Џо Бајден, „иако има људски облик, води сатанистичку политику, оптерећену старачком деменцијом“.
„Поносан сам што сам муслиман и гледам како су се сви муслимани ујединили са нама и изразили свој недвосмислен став против Запада. Зато, ма колико да Бајден и његови послушници буду помагали кијевском режиму, у Украјини нећемо оставити ни траг нациста, бандероваца и шејтана“, поручио је Кадиров.

Специјална операција у Украјини

Председник Русије Владимир Путин је 24. фебруара објавио о почетку војне операције демилитаризације Украјине. Он је у обраћању суграђанима рекао да околности „захтевају одлучну и хитну акцију“, пошто су се републике Донбаса обратиле Москви за помоћ.
Путин је истакао да је циљ операције „заштита људи који су већ осам година изложени малтретирању и геноциду од стране кијевског режима“. За то је, према његовим речима, планирано да се изврши „демилитаризација и денацификација Украјине“, да се приведу правди сви ратни злочинци одговорни за „крваве злочине над цивилима“ у Донбасу.
Стигао и лидер Чеченије Рамзан Кадиров  - Sputnik Србија, 1920, 23.03.2022
РУСИЈА
Кадиров има поруку за Зеленског: Окрени се Русији
Рамзан Кадиров - Sputnik Србија, 1920, 10.03.2022
СРБИЈА
Кадиров послао поруку Србима: Нећемо вам заборавити добра дела, браћо!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала