- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Боравак у Паризу се претворио у хорор, завршио је у болници у Београду: „Више ћу ценити живот“

© AP Photo / Frank FranklinДамир Џумхур
Дамир Џумхур - Sputnik Србија, 1920, 25.05.2022
Пратите нас
Најпознатији тенисер Босне и Херцеговине Дамир Џумхур тренутно се налази у болници у Београду због упале панкреаса. Како је описао на друштвеним мрежама бол је био неподношљив и спречавао га је да игра тенис, те је после меча на Ролан Гаросу убрзо завршио у болници.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Дамир Џумхур је после меча у Паризу завршио у болници са страховитим боловима у пределу стомака, па је после детаљних лекарских прегледа и анализа установљено да има акутни панкреатитис.
Како је сам тенисер путем друштвених мрежа поручио, бол је на лествици од један до пет, била максималних пет.
„После меча у Паризу на Ролан Гаросу осетио сам јаке болове у стомаку. Потражио сам помоћ лекара и одмах сам хоспитализован. Детаљна истраживања су показала акутни панкреатитис. На листи од један до пет, бол је била најјача - пет. И то се догодило свега три дана пре мог 30. рођендана, па сам од тада на интензивној нези. Четири дана сам био у Паризу, па сам лечење наставио у Београду“, објаснио је својим пратиоцима Дамир.
Џумхур није помислио да би нешто овако могло да се догоди, пре свега због чињеница да је професионални спортиста, који је у пуној снази са здравим животним навикама и исхраном.
„Срећан сам што сам жив и што нећу морати да идем на операцију. Осећам да ћу пуно више да ценим живот, много више све прилике, да ћу уживати у стварима које су битније одтениса, од свега на овом свету, а то је моја породица! Мој син, моја супруга и сви који ме безусловно воле. Драго ми је да се већ осећам боље и да видим напредак“, закључио је Џумхур, који је за крај додао да му тенис тренутно није на памети".
Стефанос Циципас - Sputnik Србија, 1920, 25.05.2022
СПОРТ
Циципас „преживео“ – од ивице амбиса до другог кола Ролан Гароса
Данил Медведев на турниру у Акапулку - Sputnik Србија, 1920, 24.05.2022
СПОРТ
Шта има логику, а шта нема – Медведев је био јасан
Андреј Рубљов - Sputnik Србија, 1920, 24.05.2022
СПОРТ
„Изгубио сам главу, никад више!“ – Рубљов се каје због излива беса /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала