- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Сви му окрећу леђа, а он поручује: Краљ игра у недељу

© AP Photo / Jon SuperКристијано Роналдо
Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 30.07.2022
Пратите нас
Од почетка лета медији константно селе Кристијана Роналда из Манчестер јунајтеда, али за сада Португалац остаје на Олд Трафорду. Роналдо се огласио на друштвеним мрежама и поручио да „краљ игра недељу“, алудирајући на пријатељски сусрет са Рајо Ваљеканом.
Делује да сага око будућности Кристијана Роналда, уз Лионела Месија, једног од најбољих фудбалера свих времена, нема крај, али можда и није тако. Нуђен је Бајерну, Челсију, помињао са Атлетико Мадрид - и нико га неће.
Сви апострофирају да је Португалац себичан, да гледа само сопствени интерес, односно да игра за пуњење статистичких колона и због тога га не желе у својим редовима. С друге стране, Роналдо који је наводно затражио да оде из Јунајтеда јер клуб наредне сезоне неће играти Лигу шампиона, а он то очајнички жели, огласио се први пут и бацио потпуно друго светло на читаву причу око ултиматума везаних за останак и играње Лиге шампиона.
„Краљ игра у недељу“, кратко и јасно је гласио Роналдов коментар на друштвеним мрежама.
Сусрет Манчестер јунајтеда и Рајо Ваљекана биће уједно и генерална проба енглеског тима пред наставак сезоне који је заказан за идућу недељу.
Ипак, и поред такве објаве то не значи да Роналдо до краја прелазног рока неће променити средину и пронаћи уточиште, односно клуб са којим ће играти Лигу шампиона.
Португалац је власник бројних рекорда и сигурно да неће тек тако пропустити шансу да "подебља" сопствени учинак, како не би дозволио главном ривалу Лионелу Месију да му се додатно приближи, с обзиром на то да ће Аргентинац са Пари Сен Жерменом играти елитно такмичење.
Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 29.07.2022
СПОРТ
Роналдо се враћа тамо где је све почело – у Атлетику прете, Енглези и Немци одустали
Илија Столица - Sputnik Србија, 1920, 30.07.2022
СПОРТ
Столици се седи у Партизану: „Свашта, био би то кукавички чин“
ФК Вележ Мостар - Sputnik Србија, 1920, 29.07.2022
СПОРТ
Егзотика дошла главе бившим Југословенима
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала