- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ниш је доживео нови ударац – плачи фудбале /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалска лопта
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 01.08.2022
Пратите нас
Раднички из Ниша који је прошле недеље доживео дебакл јер је испао од Гзире, клуба са Малте, поново се нашао у центру пажње и поново повод није био позитиван. Наиме, капитен Нишлија Александар Пејовић искључен јер је песницама насрнуо на Немању Стојића, дефанзивца ТСЦ-а из Бачке Тополе.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Судећи по немилим сценама које су се догодиле на југу Србије, резултат је очекивано остао у другом плану, а славили су гости из Бачке Тополе и то са убедљивих 3:0 (0:0).
ТСЦ је повео у 47. минуту преко Југа Станојева, а капитен домаћих Пејовић доживео је помрачење у 65. минуту. Гости су скривили фаул и узели су да задрже лопту што се није допало Пејовићу јер је желео да убрза игру и да што пре започне нову акцију.
Како му Стојић то није дозволио, капитен Радничког почео је да га удара песницама као да је боксер или ММА борац, а не фудбалер. Судија Милош Милановић показао му је други жути картон и пут ка свлачионици.
Ипак, судеђи према понашању које је демонстрирао арбитар је без размишљања могао да му покаже и директан црвени картон.
Раднички је тако наставио да тоне, а клуб је с клупе водио Томислав Сивић који је помињао оставку после бруке против аматера из Гзире, али је тада на конференцији рекао да то није ни време ни место где се подноси оставка.
„Потпуно сам задовољан првим полувременом, било је сасвим коректно. У другом делу било је недостатка снаге, последица четвртка. Недостатак измена и то је све. Сваки проблем има своје решење. Сутра је нови дан. Моћи ћемо да сагледамо све нове ствари, могућности и реалност“, изјавио је Сивић после меча.
Јасно је да ће Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије реаговати због скандалозног и недопустивог понашања Александра Пејовића и да га чека неколико утакмица суспензије због помрачења.
ТСЦ је играча више искористио, тачније два играча више, с обзиром на то да је и Гакоу добио црвени картон. На крају су гости преко Вукића у 76. односно Чаушића у 93. минуту стигли до убедљивог тријумфа, док у Радничком имају нови повод за главобољу.
Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 01.08.2022
СПОРТ
Роналдо отишао кући усред утакмице – шта се крије иза „среће“ славног Португалца?
В Москве разрешили тренировки на спортивных объектах - Sputnik Србија, 1920, 31.07.2022
СПОРТ
Русија је одахнула због младог Сергеја – „Видимо се на терену"
Карло Анчелоти - Sputnik Србија, 1920, 31.07.2022
СПОРТ
Барса је опет моћна, али Реал има Бермудски троугао – „тамо нестаје лопта“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала