- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Сурове речи легенде: Треба им помоћ, дотакли су дно!

© AP Photo / Dave ThompsonМанчестер јунајтед
Манчестер јунајтед - Sputnik Србија, 1920, 14.08.2022
Пратите нас
Манчестер јунајтед везао је и други пораз на старту Премијер лиге и закуцан је за дно табеле са гол разликом 1:6. Шамар од Брентфорда (4:0) натерао је легендарног капитена „црвених ђавола“ Герија Невила да се огласи и поручи да је клуб дотакао дно!
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Просто несхтваљиво делује табела Премијер лиге на којој 20. позицију заузима славни клуб са Олд Трафорда.
Прво их је Брајтон шокирао код куће у премијерном мечу (1:2), да би у другом колу доживели нову бруку, изгубивши од Брентфорда са чак четири гола разлике.
Трагикомично су на терену деловале скупо плаћене звезде, почев од голмана Давида де Хее који је примио "кроз руке" први погодак, преко Кристијана Ериксена којем ништа није полазило за ногом, све до прве звезде Кристијана Роналда.
„Уколико сте мислили да Манчестер јунајтед не може више да падне, то се управо догодило. Ови играчи су под три различита менаџера доказали да недовољно трче. Немају самопоуздања, из њих је оно исцеђено. Потребна им је помоћ. И сам сам био тренер екипа које су се мучиле и којима је било потребно нешто. Ово је ново дно. А чини се да га Јунајтед константно продубљује. Иста је да је ово врло, врло, лоше“, констатовао је Гари Невил.
Подсетимо, легендарни десни бек провео је читаву каријеру на Олд Трагорду, а боје Јунајтеда бранио је од 1992. до 2011. године и за то време освојио је осам титула Премијер лиге.
Манчестер јунајтед је изгубио четири везана меча у првенству први пут још од фебруара 1979. године, што је само потврда колико је очајна ситуација у клубу који је за тренера довео Холанђанина Ерика тен Хага.
Дејан Станковић - Sputnik Србија, 1920, 13.08.2022
СПОРТ
Станковићева машина ради пуном паром, Вождовац Звездин лак залогај
Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 13.08.2022
СПОРТ
Манчестер јунајтеду „отпадају делови“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала