- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Љубљана је видела шампионски загрљај /видео/

© AP Photo / Kirsty WigglesworthНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 18.08.2022
Пратите нас
Србија и Словенија одиграле су пријатељски меч (97:92) у Љубљани, а у дворани стожице на паркету се појавио и велики шампион Новак Ђоковић који се срдачно поздравио с асом "змајчека" и кошаркашем Далас Маверикса Луком Дончићем. Њихов сусрет обележио је срдачан загрљај и аплауз у дворани Стожице.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Новак Ђоковић уживао је са оцем Срђаном у спектакуларном мечу и репризи финала Евробаскета из 2017. године, а поново су као победници изашли Словенци, након продужетка резултатом 97:92.
Ипак, Новак је с осмехом изашао на паркет после последњег судијског звиждука и срдачно се поздравио са првом звездом и новим лидером Словеније - Луком Дончићем.
Кратко су проћаскали, исмејали се, двојица великих шампиона и на крају је пао загрљај, што су овековечили бројни присутни фоторепортери, а снимам је експресно завршио на друштвеним мрежама, где је посао апсолутни хит.
И званичан Твитер налог Кошаркашког савеза Словеније, окачио је поменути видео на којем су два истинска шампиона.
Новак Ђоковић тренутно чека добре вести из Америке, где постоје јаки наговештаји да би могао да му буде обезбеђење улазак у САД као невакцинисаном странцу, док се Дончић са Словенцима спрема за Евробаскет, где су једни од фаворита за освајање златне медаље, коју су освојили 2017. на ЕП.
Дончић је у тријумфу над Србијом убацио чак 34 поена, имао је још девет асистенција и шест скокова за 34 минута и 40 секунди проведених у игри.
С друге стране, најбољи у табору Србије био је Никола Јокић са 26 поена уз 12 скокова, док је Василије Мицић бројао до 17 поена, уз пет скокова и осам асистенција.
Светислав Пешић - Sputnik Србија, 1920, 18.08.2022
СПОРТ
Пешић у једној реченици објаснио разлику између Србије и Словеније: Они као да су из исте улице...
Никола Јокић, Србија - Sputnik Србија, 1920, 18.08.2022
СПОРТ
Србија је коначно „добила“ Јокића – МВП је „прокључао“ /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала