- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда повлачи дрес бројем 11!

© Sputnik / Петар МиловановићДраган Џајић
Драган Џајић - Sputnik Србија, 1920, 03.09.2022
Пратите нас
Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде, саопштио је да ће клуб на крају сезоне заувек повући из употребе дрес са бројем 11 у част Драгану Џајићу, који је оставио неизбрисив траг на Маракани и југословенском фудбалу.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

У петак увече у Народном позоришту одржана је представа под називом „Драган Џајић – марка за цео свет“ коју су режирали наш познати новинар Градимир Бранковић и Синиша Божовић, а повод је био Џајићевих 60 година у Црвеној звезди.
„Не постоји особа која боље познаје Црвену звезду споља и изнутра као Драган Џајић. Част и привилегија је што могу да радим са њим и свакодневно да научим нешто ново. Џаја најбоље зна да подели савет када је најтеже и када је притисак највећи", рекао је присутним у Народном позоришту Терзић у кратком обраћању.
Представи су присуствовале бројне познате личности, актуелни и бивши фудбалери Црвене звезде, а писма Драгану Џајићу, који је марка за цео свет, писали су фудбалски великани од Зика, Камача, Платинија.
Џајић, који је проглашен као најбољи фудбалер Србије у 20. веку, није крио емоције по завршетку представе у његову част.
„Хвала вам што сте 60 година претворили у ово незаборавно вече. Нема речи које су достојне среће, поноса и части коју сте ми указали у најсвечанијем тренутку у мојој професионалној каријери. Више немам неостварених жеља, све су испуњене под нашом срећном Звездом. Вредело је", рекао је легендарни Драган Џајић који је у Звезди у обележио 60 година од доласка у клуб.
Драган Џајић - Sputnik Србија, 1920, 02.09.2022
СПОРТ
„Драган Џајић – марка за цео свет“
Сергеј Милинковић-Савић - Sputnik Србија, 1920, 01.09.2022
СПОРТ
Сергејева „штикла“ опчинила Италију /видео/
Осман Букари - Sputnik Србија, 1920, 01.09.2022
СПОРТ
Магичан моменат Звездиног „гепарда“ води у друштво великана /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала