- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Парни ваљак“ је покренут, а Петрић поручује: Погодиће следећи пут!

© Miroslav TodorovicРикардо Гомеш, Партизан - Колубара
Рикардо Гомеш, Партизан - Колубара - Sputnik Србија, 1920, 16.09.2022
Пратите нас
Гордан Петрић стигао је попут ватрогасца у Партизан да „гаси пожар“ и чини се да је, бар за сада, успео. Црно-бели делују далеко боље, а стигли су и резултати у Суперлиги и Европи. Потврда за то огледа се у ремију са Ницом у Хумској у другом колу Лиге конференција, после чега је шеф стручног штаба Гордан Петрић поручио да је задовољан приказаним.
Партизан је традиционално лоше отворио сусрет и одбрана је капитулирала већ после два минута када је мрежу затресао Џо Брајан.
Ипак, ни старт из минуса није психолошки пореметио фудбалере српског вицешампиона, који су, како је време одмицало били све сигурнији и конкретнији, па је као плод такве игре и размишљања стигло изједначење преко Фусенија Дијабатеа у 60. минуту.
Могли су црно-бели и до сва три бода, али је победу промашио Рикардо Гомеш, када је у 70. минуту промашио колосалну прилику. Лансирао је лопту са 14 метара високо изнад гола.
„Били смо ближи победи. Десио се тај гол у другом минуту. Нисам критиковао играче после тога, створили смо доста шанси. Нисмо победили, жао ми је због момака. Нисам имао ништа да им замерим на полувремену. У неком тренутку недостајало нам је и знања, не само среће. Мени је битно да се момци одморе, да су задовољни“, рекао је Гордан.
Осврнуо се Петрић и на промашај Рикарда који је могао Партизану да обезбеди сва три бода у двобоју са озбиљним француским клубом - Ницом.
„Тачно да је имао прилику, да је могоа да реши. Али, могли су и други играчи. Није му било лако пошто је наспрам себе имао двојицу квалитетних, технички поткованих штопера (Дантеа и Тодибоа). Тешко је једном шпицу да се носи са двојицом центархалфова, они су у таквим ситуацијама увек у предности. Ништа му не замерам, даће гол на следећој утакмици, јер је на претходној дао три, против Колубаре исто“, закључио је тренер црно-белих Гордан Петрић.
После два одиграна кола Лиге конференција, Партизан има два ремија, а лидер групе је Келн са максималних шест. Ница има два, а Словацко један.
Рикардо Гомеш - Sputnik Србија, 1920, 15.09.2022
СПОРТ
Партизан опет кренуо из минуса, а Рикардо поново промашио победу!
Станислав Черчесов - Sputnik Србија, 1920, 16.09.2022
СПОРТ
Рус открио тајну успеха за мук у Кнежевини
Милан Борјан - Sputnik Србија, 1920, 16.09.2022
СПОРТ
Звезда наставља да посрће у Европи, а капитен упозорава: Није, добро...
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала