- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Легенда Ајакса ударила на Србина: Капитен може да буде и ван терена

© AP Photo / Peter DejongФудбалер Ајакса Душан Тадић (лево) у дуелу са играчем Бешикташа
Фудбалер Ајакса Душан Тадић (лево) у дуелу са играчем Бешикташа - Sputnik Србија, 1920, 20.09.2022
Пратите нас
Весли Снајдер, легендарни фудбалер Интера и Ајакса, упутио је низ критика на рачун лидера „копљаника“ Душана Тадића после пораза од АЗ Алкмара 2:1.
Холанђанину је засметала лоша форма у којој се налази десетка славног клуба из Амстердама.
Душан Тадић и даље се није уписао у стрелце ове сезоне у Ередивизији, ни после седам уводних кола није пронашао пут до мреже, али има пет асистенција.
Све то изгледа је премало за Веслија Снајдера који је без устезања поручио да је једини начин да се српска десетка врати у форму, да се претходно пресели на клупу.
Нешто слично што је Антонио Конте урадио са Корејцем Соном, који је против Лестера минулог викенда ушао у игру с клупе и за мање од 13 минута постигао је хет-трик.
Тај момак Тадић се потпуно погубио на терену и његова форма делује срамотно. Као да је потпуно остао без ње. Решење да га извучете из такве кризе јесте да га оставите на клупи. Може капитен да буде и ван терена, зар не? Е, онда си прави капитен. Није проблем што га неће бити на терену, на њему је провео доста времена. Да сам ја тако слабо играо, сугерисао бих тренеру да ме остави на клупи. Превише времена је провео на трави. Лежао је и превијао се по терену осам пута. Треба дати шансу и другим момцима“, рекао је Весли у емисији Вероника офајсд, чије је речи пренео познати холандски портал „Voetbal“.
Душан Тадић тренутно се налази са репрезентацијом Србије у Старој Пазови, где се наш национални тим спрема за меч Лиге нација са Шведском 24. септембра, док три дана касније Орлови гостују Норвежанима у Ослу.
Биће то права прилика да лидер Србије у сарадњи са Александром Митровићем, Костићем и осталима подигне форму пред повратак у Амстердам и нове обавезе с "копљаницима" у Ередивизији и Лиги шампиона.
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић - Sputnik Србија, 1920, 20.09.2022
СПОРТ
Интер није једини – Станковић на мети посрнулог клуба из Серије А
Марко Гобељић - Sputnik Србија, 1920, 19.09.2022
СПОРТ
Европа не трпи неуспех – топи се предност Србије
Дејан Анђус - Sputnik Србија, 1920, 19.09.2022
СПОРТ
Анђус за Спутњик открива где је црно-бели печат – и шта је проблем у „Звездином пројекту“ /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала