- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Роналдо више „не станује“ на Олд Трафорду /видео/

© AP Photo / Jon SuperКристијано Роналдо
Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 17.11.2022
Пратите нас
Острво се и даље тресе због интервјуа Кристијана Роналда у којем је испрозивао Манчестер јунајтед, поручивши да клуб заостаје за Реалом и Јувентусом, као и да нема поштовања за тренера Ерика тен Хага. На Олд Трафорду су одлучили да му уклоне огроман мурал који је красио стадион.
Таква одлука клуба јасно указује на то да се бајка претворила у кошмар и да Роналдо и Јунајтед више немају заједничку будућност.
Према писању бројних британских, европских и светских медија, Тен Хаг је ставио на знање челницима клуба да више не рачуна на Кристијана, док је Роналдо наводно већ ступио у преговоре с новим клубом.
Кристијано Роналдо је у опширном интервјуу новинару Пирсу Моргану, који је емитован из два дела, открио да Јунајтед није напредовао од 2013. године, да је тамо време стало откако се повукао легендарни сер Алекс Фергусон.
Такође, португалски суперстар којег је Тен Хаг преселио на клупу причао је и о томе како је могао 2021. године да потпише за Манчестер сити, али је тада срце почело јаче да му куца када га је назвао Фергусон и када је Јунајтед пожелео да га врати. Одлучио је да послуша срце и врати се на „Театар снова“, али је за само годину дана то постао „Театар кошмара“.
„Био сам близу преласка у Манчестер сити, то је нешто о чему нисам превише причао. Заиста су се јако потрудили да ме доведу. Гвардиола ме је желео. Али, моје срце је тада почело брже да куца, а ја сам по обичају послушао моја осећања. Јунајтед и Фергусон су направили разлику и вратио сам се“, рекао је Роналдо.
Само неколико часова после објављеног другог дела интервјуа, људи из клуба су повукли радикалан потез и наложено је моментално скидање Роналдовог мурала и његовог броја 7 са зидина Олд Трафорда.
► Недавно је гост емисије Миљанов корнер био новинар Небојша Петровић који је говорио о Светском првенству.
Швајцарска, Светско првенство - Sputnik Србија, 1920, 16.11.2022
Катар 2022
ЕКСКЛУЗИВНО Уредник „Блика“: Многи Швајцарци неће гледати Мундијал - Албанци су научили лекцију
Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 16.11.2022
Катар 2022
Још једно изненађујуће признање Кристијана Роналда
Тренер Србије Младен Крстајић на мечу с Костариком - Sputnik Србија, 1920, 16.11.2022
СПОРТ
Крстајићеви Бугари газе редом /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала