- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Влаховић ставио тачку на приче о сукобу с Пиксијем: Част ми је!

© AFP 2023 / ANNE-CHRISTINE POUJOULATДушан Влаховић
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 03.12.2022
Пратите нас
Душан Влаховић је после пораза од Швајцарске (3:2) који је означио крај Орлова на Мундијалу у Катару, изашао пред српске извештаче у Дохи и ставио тачку на бројне приче о сукобу са селектором Драганом Стојковићем Пиксијем.
Сумње да између њих двојице нешто није у реду додатно је подгрејало то што је Пикси извео стрелца другог гола за Србију у двобоју са Швајцарском у 55. минуту, када га је заменио Лука Јовић.
Ипак, Душан Влаховић је поручио јасно и гласно да нема истине у причама да постоји зла крв између њега и кормилара Орлова који су доживели дебакл на Светском првенству у Катару, где су завршили учешће већ у групној фази, док су у генералном пласману заузели тек 29. позицију од 32 тима колико се такмичи.
„Селектор је тако проценио. Дуго нисам играо, а то је једини разлог што сам замењен. Дали смо све од себе и не треба да тугујемо. Можда јесте сурова истина, али смо испали од боље екипе“, истакао је Влаховић.
На констатацију да прослава гола када се ухватио за мушкост, није била примерена, Влаховић је демантовао да је некоме упућена. Било је оних који су помислили да је прослава носила неку скривену поруку.
„Причало се свашта у медијима, причају се глупости и небулозе. Није био проблем, нити га има, мени је част што ми је он мистер (Стојковић). Моја прослава била је спонтана, није се односила ни на кога“, закључио је нападач Јувентуса.
Луис Суарес - Sputnik Србија, 1920, 03.12.2022
Катар 2022
Луисове сузе за крај и емотивна порука: Дали смо све за своју земљу
Гранит Џака - Sputnik Србија, 1920, 03.12.2022
Катар 2022
Провокација у режији Џаке? Обукао дрес Јашарија
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала