- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новаку прекипело као никада: „Испадам зликовац, линчују ме, а систем ћути“

© AP PhotoНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 19.01.2023
Пратите нас
Дуел између Новака Ђоковића и Енца Коакоа обележио је инцидент у трећем сету када је Србин затражио од главног судије да одстрани са трибина навијача који га је константно ометао током меча.
Ђоковић је с разлогом побеснео на конференцији за медије када су му поменули навијаче који су тек после његове „интервенције“ били избачени са трибина.
„Јако ми смета што сам стављен у ситуацију да будем зликовац. Морам ја да будем тај који ће да их избацује са трибина. Од почетка меча су ми добацивали и онда ми је било преко главе, па сам питао судију шта ће да уради. Немам ништа против када публика навија за мог противника, али они су ми два сата добацивали, везано за мене, моју повреду, па како човек да не реагује? Били су под дејством алкохола“, рекао је Ђоковић.
Новак Ђоковић – Енцо Куако - Sputnik Србија, 1920, 19.01.2023
СПОРТ
Бабић је упозорио – и десило се: Ђоковић на мети пијаних провокатора
„Испадам лош момак зато што реагујем. Па најлакше је мене окарактрерисати као зликовца. И када их је судија избацио ја сам се захвалио“, додао је српски тенисер.
Осврнуо се Ђоковић и на свађу коју је имао са „Еуроспортом“ уочи дуела с Французом.
„Други пут у шест месеци имам свађу са њима. Направили су ружну ствар, ја сам одреаговао. Пре шест месеци је такође нешто било, ја сам одреаговао, они су избрисали, као што су и сада избрисали пост и то је то. Барбара Шет ми се извинила, Борис Бекер ми се извинио, али то су све приватна извињења. Мени се нико јавно није извинио. Ја сам лака мета да будем зликовац. Неке ствари могу да трпим, а неке не. Нико од њих није јавно објаснио, а зашто нико не објасни зашто сам ја линчован“, запитао се Новак.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 19.01.2023
СПОРТ
Новак се хитно огласио пред меч: Проверите пре него што ме осудите
„Зашто АТП или ВТА не реагују? Зашто благовремено нешто не ураде? Они се мени извињавају приватно, а јавно? Нико неће знати да су се они мени извинили осим мене и ево сада вас, којима сам ја рекао. Ја сам лака мета да будем зликовац. Мора да постоји одговорност и заштита. А не да ме линчују, а они да ћуте“, закључио је Ђоковић.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 19.01.2023
СПОРТ
Ђоковић размишља и о одустајању – „Не тренирам данима, пио сам лекове“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала