- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Сви имају пет, само Новак осам брзина“

© AP Photo / Aaron FavilaНовак Ђоковић – Алекс Де Минор
Новак Ђоковић – Алекс Де Минор - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2023
Пратите нас
Меч Новака Ђоковића и Алекса Де Минора у осмини финала Аустралијан опена главна је тема међу тениским стручњацима који не могу да престану да причају о страшној партији српског тенисера. Међу одушевљенима је и Тим Хенман који је истакао да неки тенисери имају пет, а Новак осам брзина.
Новак Ђоковић успео је да санира повреду и без бола игра против Алекса Де Минора и на крају га убедљиво победи. Сам српски ас каже да је одиграо најбољи меч од почетка године, а то сматра и Тим Хенман, чувени британски тенисер.
Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2023
СПОРТ
Жреб за Куп – вечити сазнали ривале
„За мене је Новак на овај начин послао јасну поруку свима. Видели смо на овом турниру много изненађења, испао је велики број фаворита и за мене је Новак главни кандидат за титулу. Има много упитника око њега, првенствено због повреде и физичког стања, али начин на који је победио Де Минора и то пред његовом публиком. Практично га је уништио. Не можемо да кажем да се Алекс није трудио, заиста јесте, али је Новак једноставно прејак“, рекао је Хенман за „Новости“.
Британац каже да је Новак показао да има осам брзина у својој игри и да му је меч против Аустралијанца деловао као тренинг.
„Многи причају о томе како играчи имају пет или шест брзина, мада ми делује да Новак има седам или осам, погледајте како удара лоптицу у пењању. Де Минор је један од најбржих играча на туру, можда не удара лоптицу најснажније, али вас тера да зарадите поене. За Новака је ово деловало као тренинг и сигурно ће му дати додатно самопоуздање за четвртфинале“, истакао је Хенман.
У борби за полуфинале Новак игра против Андреја Рубљова, руског тенисера, а тај меч на програму је у среду од 09:30.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2023
СПОРТ
Пијани провокатори поново упали на Новаков меч
Јелена Рибакина - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2023
СПОРТ
Моћна Јелена уз рекорд до полуфинала – „Још сам гладна“
Карен Хачанов - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2023
СПОРТ
Рус је ухватио залет и натерао Американца да се преда
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала