- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Пијани провокатори поново упали на Новаков меч

© AP Photo / Dita AlangkaraНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2023
Пратите нас
Током меча другог кола на Аустралијан опену Новак Ђоковић ушао је у расправу са судијом због пијаних навијача који су га провоцирали, а иста група мушкараца појавила се и у осмини финала током меча српског аса против Алекса Де Минора, аустралијског тенисера.
Тежак меч имао је Новак Ђоковић у другом колу против Енца Куакоа, француског тенисера, али не само због противника већ због повреде и пијаних навијача који су давали све од себе да га декоцентришу.
Обезбеђење је избацило групу проблематичних мушкараца, а онда је до исте ситуације дошло у осмини финала када је Новак играо против Алекса Де Минора, аустралијског тенисера.
Јерик Иљасов, Новаков навијач који га прати на скоро сваком мечу приметио је исте пијане навијаче и одмах их фотографисао.

„Ови идиоти су били ту поново. Жао ми је њихових родитеља и идола. Срећом, обезбеђење је одмах пришло и ућуткало их је, сели су одмах поред њих. Стварно сам желео да буду ту и да виде Новакову меч лопту. Отишли су, нису желели то да гледају. Наша победа уништила је њихов дан“, написао је Јерик.

На срећу, Ђоковић није морао да реагује као против Франуцза када је молио судији да смири провокаторе на трибинама.
Српски ас је после меча против француског тенисера говорио о томе како организација Аустралијан опена није смела да допусти то да тенисери морају да улазе у расправу са судијама због провокација са трибина јер тако они као играчи испадају „лоши момци“.
Међутим, провокације на првом Гренд слему се очигледно настављају, а осим Новака на мети су били и Данил Медведев, као и Андреј Рубљов кога су провоцирали са украјинском заставом.
Јелена Рибакина - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2023
СПОРТ
Моћна Јелена уз рекорд до полуфинала – „Још сам гладна“
Карен Хачанов - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2023
СПОРТ
Рус је ухватио залет и натерао Американца да се преда
Новак Ђоковић – Алекс Де Минор - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2023
СПОРТ
Ђоковић против Рубљова за полуфинале у термину на који је претплаћен
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала