- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Лепа Брена на тренингу Даласа – Дончић изненадио саиграче

© ARIS MESSINISЛука Дончић
Лука Дончић - Sputnik Србија, 1920, 28.02.2023
Пратите нас
Да најбољи играч Даласа Лука Дончић обожава народну музику није никаква новост. Често се уз фолк тактове загревао за НБА утакмице, а овог пута репрезентативац Словеније је отишао корак даље па је са српском естрадом упознао и саиграче.
Наиме, на друштвеним мрежама се појавио снимак са тренинга Даласа на коме одзвања песма „Луда за тобом“, познате фолк звезде Лепе Брене.
Дончић је, иначе, осведочени фан ове екс-југословенске звезде са којом се недавно сусрео баш у Даласу док је боравила на турнеји у САД. Да му је било лепо на концерту потврдила је његова девојка Анамарија Голтес.
Један фан Луке Дончића отишао је у међувремену корак даље јер је, по сопственом признању, провео шест месеци прикупљајући песме са снимака које је Словенац објављивао на друштвеним мрежама претходних година.
Тако се на чувеној платформи Спотифај појавила компилација Луке Дончића у којој се налази многи домаћи фолк хитови. Вера Матовић и „Мики, Милане“, затим Тања Савић и „Минут љубави“, па Џеј и Мина Костић и „Славија“...
„Неколико пута недељно Лука у својим сторијима објављује снимке како слуша музику док се вози колима. Мени је то било непознато, али и фасцинантно. Никад нисам чуо за те уметнике - Цецу, Корадо и Бренди, као и велики број певача из источне Европе. Пошто сам радознао, одлучио сам да сакупим све песме које је Лука објавио у протеклих шест месеци и направим комилацију“, открио је извесни Џастус Рид.
Његову пажњу посебно је привукла нумера „Мики, Милане“ од Вере Матовић за коју тврди да је Лукина омиљена песма.
У сваком случају, Дончић дефинитивно зна да се забавља и ужива у најјачој кошаркашкој лиги на свету, а можда упознавање са Лепом Бреном инспирише и остале саиграче да му пруже бољу подршку на терену.
НБА лига била је неизоставна тема у кошаркашком издању емисије „Миљанов корнер“ , у ком су гости били новинари Петар Тадић и Страхиња Клисарић:
Србија и Велика Британија - Sputnik Србија, 1920, 28.02.2023
СПОРТ
Орлови за Спутњик: Увек смо знали шта је циљ
Србија и Велика Британија - Sputnik Србија, 1920, 27.02.2023
СПОРТ
Кроз трње до велике победе у Београду – Србија „стотком“ иде на Светско првенство!
Валтер Таварес - Sputnik Србија, 1920, 27.02.2023
СПОРТ
Црна Гора остала без рекорда – чудо је режирао „џин“ за чији патриотизам не постоји препрека
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала