- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Пропао Роналдов паклени план – „наместио“ је отказ, али је онда добио „не“

© AFP 2023 / ABDULAZIZ ALNOMANВладимир Стојковић, Кристијано Роналдо
Владимир Стојковић, Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 17.04.2023
Пратите нас
Зинедин Зидан одбио је мегаломанску понуду Ал Насра који му је понудио 120 милиона евра за две сезоне, објавила је шпанска „Марка“. Иницијатор читаве приче, наводно је Кристијано Роналдо, који је утицао да се раскине сарадња са Рудијем Гарсијом, а за наследника је желео да види човека с којим је сарађивао у Реалу и играо најбољи фудбал у каријери.
Челници пребогатог клуба из Саудијске Арабије морали су да услише једну од бројних жеља, односно захтева које је пред њих ставио славни Португалац.
Тренутно је први тим поверен Хрвату Динку Јеличићу који је био „десна рука“ смењеном Рудију Гарсији.
Након што је смењен Француз, моментално је почела лицитација око његовог наследника и почело је с великим именима, јер Ал Наср после довођења Кристијана Роналда жели да настави да ради „пумпању“ имиџа.
Избор је пао Зинедина Зидана и Жозеа Муриња, али су обојица одбила без превише размишљања, иако је у питању била „непристојна понуда“ којој се тешко може одолети.
Иако је легендарни Зи-Зу без ангажмана откако је 2021. године напустио Реал с којим је исписао историју и освојио три Лиге шампиона у низу, није се двоумио ни тренутка већ је поручио да има амбицију да настави са радом у некој од најјачих европских лига.
Спекулише се да би Зидан могао да буде нови тренер Пари Сен Жермена који има сезону за заборав и врло је вероватно да ће ускоро уследити растанак са Кристофом Галтијеом, који није успео да направи искорак у Лиги шампиона, где су „париски свеци“ елиминисани већ у осмини финала од Бајерн Минхена.
Баш као и Зидан, и Жозе Мурињо није био вољан да поново сарађује са Роналдом, овога пута у Саудијској Арабији, па Португалцу и пребогатим власницима Ал Насра преостаје да се преусмере на нове мете.
Лука Јовић, Фиорентина - Брага - Sputnik Србија, 1920, 17.04.2023
СПОРТ
Муке српских „дугих деветки“ – принудно хлађење, пост и „шанса на кашичицу“
Милвол - Sputnik Србија, 1920, 17.04.2023
СПОРТ
„Следеће године у ово доба бићемо премијерлигаши“
Спутњик спорт
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала