- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Душан после гола и победе једва задржао сузе: „Слава им“ – подршка и из Шпаније

© AFP 2023 / Fabio FerrariДушан Влаховић
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 04.05.2023
Пратите нас
Српски репрезентативац Душан Влаховић коначно је прекинуо голгетерски пост и донео је победу Јувентусу над Лећеом 2:1 у 33. колу Серије А. По завршетку сусрета Дуци је изашао пред камере и пружио је подршку породицама незапамћеног масакра који је 3. маја догодио у Београду, где је убијено осморо деце и чувар школе од стране 14-годишњака.
Београд је завијен у црно, од петка ће почети тродневна жалост, а српски и страни спортисти из целог свега шаљу речи подршке.
Међу њима је и голгетер Јувентуса Душан Влаховић, који је био на ивици суза док је за италијанске медије причао о трагедији која се догодила у Београду.
Нејмар - Sputnik Србија, 1920, 04.05.2023
СПОРТ
Звездама одзвонило у Паризу – Нејмар имао „непозване госте“, грешног Месија брани клуб
„Извините, волео бих да кажем још једну ствар која је за мене изнад свега. Веома тужан дан због оног што се десило у Београду. Волео бих да пошаљем велики загрљај свим породицама и свим људима који су били тамо . Надајмо се да се такве ствари више никада неће поновити. То су ствари које не можете да замислите. Веома сам тужан и погођен. Тако да свима шаљем велики загрљај ,нека почивају у миру и слава им“, рекао је Душан Влаховић и прекрстио се.
Влаховић је на додавање Филипа Костића прекинуо голгетерски пост који је трајао још од 7. фебруара, када је у два наврата затресао мрежу Салернитане. После тога је у дресу Србије давао голове Литванији и два Црној Гори.
И српски репрезентативци из Хетафеа Немања Максимовић и Стефан Митровић који су у среду увече били на терену у победи над Селтом (1:0), пружили су подршку породицама настрадалих у масакру у основној школи „Владислав Рибникар“ на Врачару.
Максимовић и Митровић скинули су дресове, а испод њих имали су плаве мајице с натписом Београд, 3.05.2022.
Хетафе је у предграђу Мадрида уписао важну победу над тимом из Вига и тренутно је на 18. позицји на табели са 34 бода, колико има и Валенсија, која је прва изнад црте.
Џоел Ембид Филаделфија - Sputnik Србија, 1920, 04.05.2023
СПОРТ
Америка ће тек да схвати какву је грешку направила – МВП се вратио и пукла је брука
свећа за дан жалости - Sputnik Србија, 1920, 03.05.2023
СПОРТ
Московљани солидарни са Србијом: „Дубоко смо ожалошћени“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала