- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Надал се нада поклону од Алкараса

© AP Photo / Dita AlangkaraРафаел Надал
Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 28.07.2023
Пратите нас
Рафаел Надал, чувени шпански тенисер, према речима његовог стрица Тонија Надала једва чека да се врати на терен. Сматра да ће му највећи изазов представљати млади Карлос Алкарас, а стриц Тони нада се да ће момак из Мурсије пустити његовог нећака да дође до трофеја.
Последњи меч Рафаел Надал одиграо је почетком године на Аустралијан опену када је повредио кук. Шпанац се неће вратити на терен до следеће године, а његов стриц Тони највише се прибојава младог Карлоса Алкараса који би Рафи могао да поквари планове.
„Рафа је добро, на одмору је, једва чека да заигра у 2024. години. Надајмо се да ће нам Алкарас дозволити да освојимо нешто. Рафа је узбуђен, жели да се врати на стару стазу“, поручио је Тони Надал.
Тони је о Надалу причао на посебном месту које је било значајно за Рафину каријери. Стриц прослављеног шпанског тенисера био је на АТП челенџеру у Сегвоји где је Рафа 2003. освојио трофеј.
„Освајањем челенџера за који кажу да је један од најбољих на свету је било важно за нас. Служило нам је као добра припрема за УС Опен. Захвални смо свима на напору да организују турнир на овом нивоу“, рекао је старији Надал.
Организатори су Рафином стрицу поклонили реплику трофеја који је Шпанац освојо пре две деценије, а управо је то била реплика за коју је Надал недавно рекао да му је нестала и да би желео да је има у музеју у Манакору.
Новак Ђоковић Карлос Алкарас финале Вимблдона - Sputnik Србија, 1920, 26.07.2023
СПОРТ
Шта се десило Алкарасу после Ролан Гароса – кључ је био „Новаков рецепт“
Ласло Ђере - Sputnik Србија, 1920, 26.07.2023
СПОРТ
Ђере преслишао још једног Аргентинца за највредније четврфинале у сезони
Луна Вујовић и Душица Поповски - Sputnik Србија, 1920, 26.07.2023
СПОРТ
Луна и Душица за понос Србије: „Пресрећне смо!“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала