- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Американац се огласио због Новака: „Нервира ме толика мржња“

© AP Photo / Manu FernandezНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 16.11.2023
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, постао је више цењен међу колегама када је основао ПТПА организацију са којом се труди да помаже свима у подређеном положају. На томе му је захвалан чак и Џорџ Опелка, отац Рајлија Опелке, који је разочаран због мржње са којом се српски ас суочава на друштвеним мрежама.
Колико год се трудио, чинио добро и правио историјске резултате и постао је више цењен међу колегама, Новак Ђоковић поред свега мора да трпи и прегршт негативних коменатара на друштвеним мрежама.
Многа Новакова дела се стављају по страни, што је недавно коменатрисао Васек Поспишил, канадски тенисер, који је са њим основао ПТПА.Отац Рајлија Опелке, Џорџ Опелка истакао је да му не представља проблем што Новак не добија довољно признања, али му смета мржња према српском асу.
„Свлачионица зна. Не нервира ме то што мањка признања колико мржња према Новаку на друштвеним мрежама која није заслужена из разлога које је Васек навео. Новаков рад ће наставити да еволвира и говори своју причу. То је од пресудног значаја како би тенис на крају победио“, одговорио је Опелка.
Амерички тенисер често је о Новаку говорио слично као отац, а такође ни не крије да за њега не постоји бољи играч у историји белог спорта.
„За мене је Новак највећи тенисер свих времена“, рекао је Опелка још прошле године.
Осим тога, Американац је често и бранио Ђоковића, а улазио је и у расправе често са Беном Ротенбергом који је мноог пута желео да оспори сваки Новаков успех.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 26.09.2023
СПОРТ
Новака прате козе од Њујорка до Космаја /видео/
Новак Ђоковић и Роџер Федерер - Sputnik Србија, 1920, 26.09.2023
СПОРТ
Федерер пожелео Новака: „Волео бих да га видим“
Роман Сафијулин - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2023
СПОРТ
Руси владају Кином: Роман направио чудо – Карен прекинуо пост
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала