- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Мук у Лесковцу због магије која није требало да се догоди /видео/

© Zsolt SzigetvaryФеренцварош
Ференцварош - Sputnik Србија, 1920, 01.12.2023
Пратите нас
Фудбалери мађарског Ференцвароша, који с клупе води Дејан Станковић, славили су у мечу 5. кола Лиге конференција против Чукаричког у Лесковцу голом Александра Пешића у 97. минуту – 1:2 (1:0)
Погодак бившег шпица Црвене звезде био је тренутак чисте инспирације, права магија и демонстрациј индивидуалног квалитета, али није требало да се догоди, јер је претходно главни судија пропустио да досуди очигледан прекршај за „брђане“.
Играо се шести минут судијске надокнаде на новоизграђеном стадиону „Дубочица“ у Лесковцу, када је Јужноафриканац Синг кренуо у контрапад и био је у пуном спринту, након што га је одгнурнуо Маркињос. Постојао је контакт и телом, а чини се и ногама, и очекивао се очигледан прекшрај на половини гостију из Будимпеште, што би аутоматски значио посед за Чукарички и био би то крај.
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 01.12.2023
СПОРТ
Влаховић се отворио Италијанима „Мајка је хтела да будем доктор – могу и боље“
Али, остао је нем судија из Финске Ал Амар који није досудио чист фаул за „брђане“, већ је показао на аут за Ференцварош. Киптео је од беса тренер Игор Матић који је добио чак и жути картон због протеста, скочила је комплетна клупа Чуке, док је Синг у неверици лежао на трави раширених руку. За то време, Ференцварош је извео прекид, уследила је дуга лопта, једина опција за коју су имали времена Станковићеви изабраници, да би на крају уследила сурова казна и фантастична егзекуција у режији Александра Пешића.
Пријем на груди са играчем на леђима, окрет и ефектан ударац после ког је лопта завршила у мрежи голмана Филиповића.
Невероватан сценарио за мук у Лесковцу, који по свему судећи, није требало да се деси јер је ситуацији из које је Пешић поставио коначних 2:1 претходио очигледан фаул Бразилца Маркињоса над Сингом.
Уосталом, како је све то изгледало и шта се све издешавало у Лесковцу погледајте на снимку који је пред вама, па сами процените да ли је Чукарички оштећен у дуелу са Ференцварошем.
Српски фудбалер Андрија Живковић у дресу ПАОК - Sputnik Србија, 1920, 01.12.2023
СПОРТ
Солун слави српску левицу!
ФК Чукарички, утакмица са Сумгаитом - Sputnik Србија, 1920, 30.11.2023
СПОРТ
Вест Хем однео бодове из Бачке Тополе, Пешић спасао Станковића у Лесковцу голом у 97. минуту
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала