- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Болно признање Влаховића о Србији у Катару: „Нисам био спреман“

© AP Photo / Darko VojinovicДушан Влаховић
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 04.02.2024
Пратите нас
Повреде кључних нападача мучиле су Србију на Мундијала у Катару, где је уследио резултатски неуспех и елиминација у групној фази. Душан Влаховић присетио се тог периода, а открио је пред дерби са Интером да ли себе и даље види у Јувентусу за који не престаје да постиже голове у последње време.
Душан Влаховић је коначно онај прави. Чини се да је пронашао форму која га је красила док је ко од шале тресао мреже у „љубичастом“ дресу клуба са „Артемио Франкија“.
Најбољи стрелац „старе даме“ из Торина причао је за „BeIN Sport“, откривши да ли ће остати у Торину, с обзиром нато да га мало, мало медији селе у други клуб.
Килијан Мбапе - Sputnik Србија, 1920, 04.02.2024
СПОРТ
Крај најдуже саге у историји фудбала – Мбапе напушта Париз
„Волим Торино и волим Јувентус. Проводим овде сјајно време и то је окружење које је надмашило моја очекивања. Осећам се одлично и срећан сам што сам помогао тиму и што постижемо одличне резултате. Побеђујемо и то је најважније. Радимо напорно и трудићемо се да наставимо тако. Очекује нас дерби са Интером“, рекао је Влаховић.
Бивши нападач Партизана присетио се и Светског првенства у Катару, где је муку мучио с повредом примицача, док је Александар Митровић имао проблема са стопалом. Селектор Драган Стојковић Пикси ипак их је обојицу повео на Блиски исток и на крају се покајао. Рекао је по повратку у Србији да више никада неће водити ровите фудбалере, колико год звучна имена и квалитетни фудбалери били у питању.
„Мундијал у Катару није био искуство којем сам се надао. Искрено, нисам се добро осећао, нисам био спреман чак ни за тренинге. Ментално ми је било изузетно тешко. На терену нисам могао да радим оно што сам желео, упркос великој прилици која се указала на Мундијалу“, рекао је Влаховић.
Србин је тренутно други стрелац Серије А са 12 голова и три асистенције, док лидер Лаутаро Мартинез има 19 погодака на свом конту.
Велики дерби Италије заказан је за недељу од 20 часова и 45 минута, Интер је први са 54 бода, Јувентус је одмах иза с бодом заостатка.
Обала Слоноваче - Sputnik Србија, 1920, 04.02.2024
СПОРТ
„Слонови“ имају девет живота – „Бафана Бафана“ слави бившег везисту Партизана
Лука Јовић - Sputnik Србија, 1920, 03.02.2024
СПОРТ
И минут му је довољан: Милан слави Луку Јовића /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала