- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Дуљајева порука: „Ви сте ти – то не сме да буде алиби“

© Sputnik / Петар МиловановићИгор Дуљај
Игор Дуљај - Sputnik Србија, 1920, 25.04.2024
Пратите нас
Тренер Партизана Игор Дуљај одговорио је на питање Спутњика после елиминације из полуфинала Купа Србије од Црвене звезде резултатом 2:0, да ли је сезона неуспешна и да ли је продаја Кристијана Белића и Михајла Илића у зимском прелазном року, утицала да екипа остане без трофеја.
„То је наша реалност, ми живимо од продаје младих и талентованих фудбалера. Хтели или не хтели, тај потез је морао да се направи још у зимском прелазном року су отишла два изузетно важна играча као што су Илић и Белић, али то опет не треба да буде никакав алиби“, рекао је Дуљај.
Фудбалске лопте - Sputnik Србија, 1920, 25.04.2024
СПОРТ
У Црној Гори променљиво облачно с тучом!
Стратег црно-белих апострофирао је припреме на Кипру, као један од главних разлога за неуспех клуба из Хумске. Подсетимо, Партизан, Црвена звезда и бројни други клубови из Србије ишли су на припреме на „Рајско острво“ према препоруци државе, док је претходних година избор била Турска.
„Има ту много ствари које су биле лоше од почетка. Припреме које смо ми провели тамо где није требало, где један тим као што је Партизан није заслужио да тренира на онаквим теренима, где су нас послали. Тако да то је један од разлога, али опет кажем, то не умањује ово што се данас догодило“, рекао је Дуљај шта му је на срцу.
Тренер Партизана затим се још једном осврнуо на догађаје с претходног дербија, где је Партизан два пута водио, да би у финишу сусрета примио два гола и изгубио резултатом 3:2. Имао је поруку за новинаре, да су они ти који шаљу поруку јавности на основу онога што виде и што се дешава(ло) на терену, те да је објективност императив!
„Постоје многе ствари које су утицале када причамо о утакмици која се догодила пре ове. Ја сам рекао да суђење нећу да коментаришем, ви сте ти новинари, чије је перо изузетно оштро и нарочито људи на телевизији, ви сте ти који морате да причате када се дешавају грешке, да ли су то тренери, да критикујете, али исто тако ви морате да дате праву слику онога што се дешава на неким утакмицама. Јер, ви сте ти, вас читају, вас прате и увек очекујете од нас да нешто кажемо и да се направи нешто у медијима како смо ми незадовољни, како ми не знам, ви волите да кажете, грмимо. Ми смо само људи, жива бића, који такође греше, али опет ви сте ти, то је ваш посао да пишете онако како јесте и да се на телевизији показује онако како јесте, а не да разни судијски експерти причају о лиценцама и ко шта хоће. Надам се да нисам никога увредио, али још једном понављам, на вама, новинарима је да пишете оно што видите и да пишете онако како јесте“, закључио је Дуљај у одговору на питање Спутњика.
Причајући о теми везаној за нови уговор, истакао је да би волео да остане у Хумској, као и то да је могао да потпише пре два-три месеца после састанка са генералним директором Милошем Вазуром, али да је њему важнија реч од папира.
А, реч је добио. Од Милоша Вазуре...
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 25.04.2024
СПОРТ
Новак „громовник“ тренирао на Кошутњаку /видео/
Вечити дерби - Sputnik Србија, 1920, 24.04.2024
СПОРТ
Милојевић похвалио Дуљаја, а Дуљај говорио о „тешкоћама и потенцијалу“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала