- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Враћам се“ – Звезда јача за хероја ког је „прецртао“ Бахар

© Sputnik / Лола ЂорђевићМилан Борјан
Милан Борјан - Sputnik Србија, 1920, 22.05.2024
Пратите нас
Милану Борјану истекла је позајмица у Слован из Братиславе, а како и даље има важећи уговор са Црвеном звездом, једино логично решење био је повратак на Маракану.
Херој бројних европских и суперлигашких битака који има 37 година, потврдио је да ће се ставити на располагање Владану Милојевићу и то у ноћи када су црвено-бели на стадиону Лагатор у Лозници победили Војводину резултатом 2:1 и освојили четврту узастопну дуплу круну.
„Враћам се, наравно. Још две године уговора имам, тако да сам ту“, рекао је Борјан приликом гостовања емисији Ами Џи шоу на ТВ Пинк.
Ђорђе Петровић, голман, Њу Ингланд - Sputnik Србија, 1920, 22.05.2024
СПОРТ
Ђорђе чека новог, а Енцо петог тренера за годину дана у Лондону
Борјана је по доласку у Београд моментално прецртао, тада, нови тренер Израелац Барак Бахар, који је телефонским позивом саопштио капитену да је бивши и да потражи нову средину.
Тим је Бахар показао „чврсту руку“, али је убрзо изгубио свлачионицу и серијом лоших резултата у Европи и Суперлиги, „купио“ је себи карту у једном правцу.
Повратак Владана Милојевића на место успеха вратио је Звезди стари сјај, освојена су оба домаћа трофеја и екипа је потврдила доминацију, док ће наредне сезоне бити јача за Милана Борјана, који би могао да се бори за место међу стативама у случају да Звезда не прода Омрија Глазера ког желе бројни клубови.
Фудбалери Црвене звезде - Sputnik Србија, 1920, 22.05.2024
СПОРТ
Звезда са „Лагатора“ лансирала ТСЦ у Европу – Партизан и даље стрепи
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала