- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Нови НАТО план за Босну /видео/

Пратите нас
Пратите Вести Радија Спутњик.
Данас у вестима:
Епоха једнополарног светског поретка одлази у прошлост, геополитичке промене историјског обима одвијају се у сасвим другом правцу, поручио председник Русије Владимир Путин.
Украјинске снаге поново гранатирале нуклеарку Запорожје. Кијевски режим користи бомбардовање електране како би променио ток руске специјалне војне операције у Украјини, која се успешно развија, тврде руски стручњаци.
Главне борбе се и даље воде у рејону Артјомовска и Северска, украјинске снаге претрпеле губитке у борбама против јединица Луганске Народне Републике. Нова експлозија на северу Крима у складишту муниције.
ЕУ изразила забринутост због ескалације запаљиве реторике између званичника Косова и Србије. Понавља се пракса реаговања западних центара моћи — само се Београд се прозива, кажу политиколози.
У Републици Српској не стишава се бура поводом преписке шефице дипломатије БиХ Бисере Турковић и челника Алијансе Јенса Столтенберга, који јој је наводно потврдио да НАТО припрема мере чији је циљ да допринесе очувању стабилности и мира у БиХ.
Двадесет осми по реду Нишвил фестивал завршен је величанственим ватрометом, али и поред огромног интересовања домаће и стране публике, мањак новца прети да заувек затвори највећу домаћу џез манифестацију.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала