- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Снажно упозорење за приштинске званичнике и њихове покровитеље /видео/

Пратите нас
Пратите Вести Радија Спутњик.
Вечерас у вестима:
Цена гаса премашила 3.000 долара за хиљаду кубних метара, али може и даље да иде на горе, упозоравају стручњаци и додају да Европска унија добро зна шта треба да ради, али слепо слуша Вашингтон.
НАТО се понаша деструктивно и игнорише црвене линије Русије, упозоравају у Москви. Русија затражила хитну седницу СБ УН у вези са ситуацијом око Запорошке нуклеарне електране.
Порука да би Срби могли да напусте институције ако Приштина не престане с прогоном је снажно упозорење и за косовске званичнике, и за оне који толеришу њихово понашање, поручују аналитичари.
Након изгласавања неповерења кабинету Дритана Абазовића, Црна Гора никад ближа изборима — нова Влада не би издржала ни сто дана, тврде експерти.
Хавана после 60 година дозволила странцима да улажу у кубански трговински сектор. Да ли то представља дефинитиван раскид са Кубом Фидела Кастра?
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала