- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Ел Пистолеро“ напушта отаџбину и враћа се у Европу: „Договорено је“

© Sputnik / Григорий Соколов / Уђи у базу фотографијаРепрезентативац Уругваја Луис Суарез на аеродрому у Нижњем Новгороду
Репрезентативац Уругваја Луис Суарез на аеродрому у Нижњем Новгороду - Sputnik Србија, 1920, 21.09.2022
Пратите нас
Растанак се примакао! Легендарни уругвајски нападач Луис Суарез који се недавно вратио у свој матични клуб Насионал, ускоро ће напустити Монтевидео, и по свему судећи, вратиће се у Европу.
Прекаљени голгетер Барселоне, Ливерпула, Ајакса и бројних других клубова имао је огромну жељу да се врати у Монтевидео, да обуче дрес чувеног уругвајског клуба у којем је направио прве кораке, а желео је и да га његова деца виде у дресу вољеног клуба.
Тридесетпетогодишњи „Ел Пистолеро“ на осам утакмица постигао је четири поготка, показао је да и даље поседује убојити голгетерски инстинкт, као и да му године ништа не могу.
Квиз
Колико добро познајете „Златну богињу“

„Када се заврши Клаусура у новембру, Луис Суарез ће напустити Национал. Не желим да наши навијачи имају лажна очекивања. То је договорено и не може да се промени. Тако смо се договорили у старту, и он је уложио огроман напор да овде дође“, истакао је председник Насионала Осе Фуентес.

Суарес има неколико понуда за повратак у Европу, а најзаинтересованији су клубови из Шпаније, где је Луис већ бранио боје Барселоне и Атлетико Мадрида.
Уругвај ће на Мундијалу у Катару играти у Групи Х са Португалијом, Ганом и Јужном Корејом, а Суарез ће у тандему са Каванијем или Дарвином Нуњезом предводити напад Уруса и јуришаће на „Златну богињу“ која је 20. и 21. септембра у Београду, а донео ју је бивши светски првак Марко Матераци.
Лазар Самарџић против Милана - Sputnik Србија, 1920, 20.09.2022
СПОРТ
Пикси је био јасан, али је „српски син“ убацио „црва сумње“
Фудбалер Ајакса Душан Тадић (лево) у дуелу са играчем Бешикташа - Sputnik Србија, 1920, 20.09.2022
СПОРТ
Легенда Ајакса ударила на Србина: Капитен може да буде и ван терена
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић - Sputnik Србија, 1920, 20.09.2022
СПОРТ
Интер није једини – Станковић на мети посрнулог клуба из Серије А
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала