- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Аустралијанац тражи да се Новак депортује – бизаран покушај саботаже

© AP PhotoНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2023
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, убедљиво је савладао Алекса де Минора, а Аустралијанцима је тешко пао пораз домаћег тенисера који није пружио ни трунку од очекиваног. Новак је после меча изјавио да је желео овако убедљиву победу, а новинар Нил Мичел тражи да српски тенисер због тога буде депортован из Аустралије.
Колико год деловало да Новак Ђоковић у Аустралији има велику подршку, друга страна увек пронађе начин да покуша да поремети српског аса.
Стефанос Циципас – Јаник Синер - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2023
СПОРТ
„Удариће“ Циципас на Руса
Тешко је аустралијској јавности пао пораз Алекса де Минора јер су очекивали да ће моћи чак и да победи рањеног Новака, а он је за три сета освојио само пет гемова (6:2, 6:1, 6:2). После фантастичне победе Новака су упитали зашто је тако убедљиво декласирао Де Минора, а он је кратко уз осмех рекао да је то желео.
Новак Ђоковић – Алекс Де Минор - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2023
СПОРТ
„Сви имају пет, само Новак осам брзина“
Та изјава није се допала Нилу Мичелу који је отишао толико далеко да због Новакове како каже претерано „оштре изјаве“, српски тенисер треба да буде депортован из Аустралије.
„Не марим претерано за тенис, али надам се да Новак Ђоковић неће освојити Аустралијан опен. Српски тенисер је пецнуо Де Минора после меча због онога што се десило пре годину дана када је био депортован. Јасно је да је Ђоковић хтео да га обрише са терена, и јесте на крају, али је био екстремно непријатан после победе. Треба да депортују Новака зато што се тако понео после победе“, рекао је Мичел и то уз осмех.
Када је рекао да је желео тако убедљиво да победи Аустралијанца Новак није био непријатан већ је то рекао шаљиво уз осмех , мада је јасно да је српски ас имао жељу да докаже Де Минору да је бољи управо зато што је аустралијски тенисер био изузетно непријатан према њему прошле године.
Де Минор се подсмевао Новаку током драме око депортације прошле године, али му је српски тенисер то наплатио шампионски на терену.
Викторија Азаренка - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2023
СПОРТ
Херојски повратак на велику сцену: Победила је и страхове и Американку – за изједначење са легендама
Новак Ђоковић – Алекс Де Минор - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2023
СПОРТ
„Сви имају пет, само Новак осам брзина“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала